Chocoladepudding met Bastogne speculaas

Chocoladepudding met kaneel en speculaaskruiden. Het Bastogne-koekje maakt het af. Paul Weller zingt 'Sunflower'. 

 

Nodig voor acht:

  • 1.5 l halfvolle melk - 2 zakjes chocoladepuddingpoeder - 100 g pure chocolade
  • 100 g witte suiker - 2 eieren 
  • 1 TL kaneelpoeder - 1 TL speculaaskruiden
  • 8 Bastogne speculaaskoekjes - suikerkorrels

Zo ga je te werk:

  • Los de puddingpoeder op in 250 ml melk. Breng de andere melk met de chocolade aan de kook.
  • Voeg de opgeloste puddingpoeder toe en roer 1 min. Zet het vuur uit.
  • Klop de suiker, de eieren en romig. Voeg toe aan de pudding. Roer 1 min. stevig. Voeg kaneel en speculaaskruiden toe.
  • Laat afkoelen. Garneer met een Bastogne speculaaskoekje en kleurige suikerkorrels. MANGEZ! ❤️