Chocoladepudding met kaneel en speculaaskruiden. Het Bastogne-koekje maakt het af. Paul Weller zingt 'Sunflower'.
Nodig voor acht:
-
1.5 l halfvolle melk - 2 zakjes chocoladepuddingpoeder - 100 g pure chocolade
-
100 g witte suiker - 2 eieren
-
1 TL kaneelpoeder - 1 TL speculaaskruiden
-
8 Bastogne speculaaskoekjes - suikerkorrels
Zo ga je te werk:
-
Los de puddingpoeder op in 250 ml melk. Breng de andere melk met de chocolade aan de kook.
-
Voeg de opgeloste puddingpoeder toe en roer 1 min. Zet het vuur uit.
-
Klop de suiker, de eieren en romig. Voeg toe aan de pudding. Roer 1 min. stevig. Voeg kaneel en speculaaskruiden toe.
-
Laat afkoelen. Garneer met een Bastogne speculaaskoekje en kleurige suikerkorrels. MANGEZ! ❤️