Griesmeel & aardbeiencoulis

Griesmeelpap en aardbeiencoulis, gekoeld en getopt met verse aardbeien en enkele muntblaadjes. Heerlijk.

 

Nodig voor vier:

  • 250 ml melk - 250 ml kokosmelk - 100 g griesmeel - 30 g honing
  • 150 g aardbeien (blokjes) - 25 ml water - sap 1/2 citroen - 35 g honing - 15 g maïzenazetmeel (opgelost in een beetje water)
  • 5 aardbeien (kleine stukjes) - 10 blaadjes munt (in repen geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Breng melk, kokosmelk en griesmeel aan de kook. Voeg honing toe en blijf roeren tot een dikke massa.
  • Verwarm de aardbeien samen met de andere ingrediënten en laat 5 min. zacht koken. Mix tot een gladde saus en bind met maïzenazetmeel. 
  • Begin met een laag griesmeel gevolgd door aardbeiencoulis. Herhaal dit nog een keer en eindig met verse aardbeien. MANGEZ! ❤️