Griesmeelpap en aardbeiencoulis, gekoeld en getopt met verse aardbeien en enkele muntblaadjes. Heerlijk.
Nodig voor vier:
-
250 ml melk - 250 ml kokosmelk - 100 g griesmeel - 30 g honing
-
150 g aardbeien (blokjes) - 25 ml water - sap 1/2 citroen - 35 g honing - 15 g maïzenazetmeel (opgelost in een beetje water)
-
5 aardbeien (kleine stukjes) - 10 blaadjes munt (in repen geknipt)
Zo ga je te werk:
-
Breng melk, kokosmelk en griesmeel aan de kook. Voeg honing toe en blijf roeren tot een dikke massa.
-
Verwarm de aardbeien samen met de andere ingrediënten en laat 5 min. zacht koken. Mix tot een gladde saus en bind met
maïzenazetmeel.
-
Begin met een laag griesmeel gevolgd door aardbeiencoulis. Herhaal dit nog een keer en eindig met verse aardbeien. MANGEZ! ❤️