Mangopudding

Een rijpe, gepureerde mango in een zoete pudding. Heerlijk eenvoudig. De toverfluit van Mozart gaat de speler in.

 

Nodig voor vier:

  • 1 rijpe mango (gepureerd met 1 EL ahornsiroop en 1 TL colorante alimentario - hou wat stukjes achter als garnituur)
  • 475 ml melk - 70 g witte suiker - 60 g puddingpoeder
  • 1 EL lijnzaad

Zo ga je te werk:

  • Maak de mangopuree en zet opzij.
  • Breng 400 ml melk aan de kook. Voeg de suiker toe. 
  • Los de puddingpoeder op in de resterende 75 ml melk. Voeg al roerend aan de kokende melk toe tot je een stevige pudding krijgt. Zet het vuur af en meng met de mangopuree.
  • Giet in potjes en laat volledig afkoelen. Plaats voor minstens drie uur in de ijskast. 
  • Garneer met blokjes mango en wat lijnzaad. MANGEZ! ❤️