Mascarpone & braambessen

Mascarpone met braambessen in een sausje met amandelessance & ahornsiroop. Vivaldi gaat de speler in.

 

Nodig voor vier:

  • 1 blaadjes gelatine - 25 ml room
  • 125 g braambessen - 2 EL water - 2 druppels amandelessance - 1 EL ahornsiroop
  • 3 eidooiers - 75 g suiker - 250 g mascarpone

Zo ga je te werk:

  • Week de gelatine in ruim water. Knijp uit en laat smelten in de opgewarmde room. Zet opzij.
  • Verwarm de braambessen 5 min. samen met de andere ingrediënten. Laat afkoelen.
  • Klop de eidooiers samen met de suiker tot een romige massa. Voeg de mascarpone toe. Roer de licht afgekoelde room eronder. Schep in potjes en laat opstijven in de koelkast.
  • Garneer met de koude braambessen. MANGEZ! ❤