Een roze pompelmoescrème met room & marshmallows.
Nodig voor 6 grote/10 kleine porties:
-
200 ml volle melk - 300 g marshmallows - 1 ml
vanille-essence - 2 gelatineblaadjes - sap van 1 roze pompelmoes
-
300 g platte kaas
- 250 ml slagroom
-
1 roze pompelmoes - 1 TL ahornsiroop - handvol pistachenoten (grof)
Zo ga je te werk:
-
Breng de melk aan de kook en smelt de marshmallows. Zet het vuur af en voeg de andere ingrediënten toe. Laat een halfuur afkoelen.
-
Klop de slagroom stijf en meng samen met de platte kaas onder de lauwe melk.
-
Verdeel over glaasjes en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
-
Snij het vruchtvlees uit de tweede pompelmoes en meng met ahornsiroop. Garneer er de potjes mee en eindig met wat pistachenoten. MANGEZ! ❤️