Roze pompelmoescrème & marshmallows

Een roze pompelmoescrème met room & marshmallows. 

 

Nodig voor 6 grote/10 kleine porties:

  • 200 ml volle melk - 300 g marshmallows - 1 ml vanille-essence - 2 gelatineblaadjes - sap van 1 roze pompelmoes
  • 300 g platte kaas - 250 ml slagroom
  • 1 roze pompelmoes - 1 TL ahornsiroop - handvol pistachenoten (grof)

Zo ga je te werk:

  • Breng de melk aan de kook en smelt de marshmallows. Zet het vuur af en voeg de andere ingrediënten toe. Laat een halfuur afkoelen. 
  • Klop de slagroom stijf en meng samen met de platte kaas onder de lauwe melk.
  • Verdeel over glaasjes en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Snij het vruchtvlees uit de tweede pompelmoes en meng met ahornsiroop. Garneer er de potjes mee en eindig met wat pistachenoten. MANGEZ! ❤️