Gebakken aubergines met Griekse yoghurt

Gebakken aubergines met een saus van Griekse yoghurt & limoen en gegarneerd met verse munt.

 

Nodig voor twee:

  • 3 EL koolzaadolie - 1 aubergine (blokjes)
  • 1/2 komkommer (geschild, dunne schijfjes) - 10 kerstomaatjes (in 4)
  • dressing: 30 ml koolzaadolie - ZP - 15 ml rode wijnazijn - 2 tenen look (geperst) - 1/2 TL komijnpoeder
  • 200 g Griekse yoghurt - ZP - sap 1/2 limoen
  • handvol verse muntblaadjes (gescheurd)

Zo ga je te werk:

  • Bak de aubergineblokjes 5 min. in olie en laat afkoelen.
  • Meng samen met de andere groenten onder de dressing en laat 30 min. marineren. 
  • Meng de Griekse yoghurt met ZP en het limoensap en schep op een bord. Leg daarop de groenten en garneer met verse munt. MANGEZ! ❤️