Gebakken aubergines met een saus van Griekse yoghurt & limoen en gegarneerd met verse munt.
Nodig voor twee:
-
3 EL koolzaadolie - 1 aubergine (blokjes)
-
1/2 komkommer (geschild, dunne schijfjes) - 10 kerstomaatjes (in 4)
-
dressing: 30 ml koolzaadolie - ZP - 15 ml rode wijnazijn - 2 tenen look (geperst) - 1/2 TL komijnpoeder
-
200 g Griekse yoghurt - ZP - sap 1/2 limoen
-
handvol verse muntblaadjes (gescheurd)
Zo ga je te werk:
-
Bak de aubergineblokjes 5 min. in olie en laat afkoelen.
-
Meng samen met de andere groenten onder de dressing en laat 30 min. marineren.
-
Meng de Griekse yoghurt met ZP en het limoensap en schep op een bord. Leg daarop de groenten en garneer met verse munt. MANGEZ! ❤️