Bloemkool & aubergineblokjes met hazelnoten

Bloemkool & aubergineblokjes in een kokosmelksaus met mosterd & gegarneerd met geroosterde hazelnoten. 'Dichterliebe' gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 300 g bloemkoolroosjes (beetgaar gekookt) - 1 aubergine (blokjes)
  • 2 EL arachideolie - 200 ml kokosmelk - 1 EL mosterd - PEZO - 1 TL kurkuma
  • 15 kleine trostomaatjes - 1 EL olijfolie
  • handvol geroosterde hazelnoten

Zo ga je te werk:

  • Wok de bloemkool en aubergine 5 min. in olie. Blus met kokosmelk en voeg de andere ingrediënten toe. Laat 3 min. inkoken en schik op een bord. 
  • Bak de tomaatjes 5 min. in olie en leg ertussen.
  • Garneer met hazelnoten. MANGEZ! ❤️