Eiermie & groentewok

Chinese eiermie, limoen & pindanoten met gewokte broccoli, rode paprika, lente-ui, champignons & sojascheuten. Eerste strijkkwartet van Beethoven komt uit de boxen. 

 

Nodig voor vier:

  • 2 EL arachideolie - 100 g broccoliroosjes (kleine)
  • 2 rode puntpaprika's (dunne ringen) - 250 g kleine champignons - 2 lente-ui (fijn) - ZP - 1 TL garam masala - snuf zout
  • 300 g sojascheuten - sap van 1 limoen - handvol pindanoten
  • 2 EL sesamolie - 1 EL pad thai pasta - 250 g Chinese eiermie (gekookt en uitgelekt) 

Zo ga je te werk:

  • Wok de broccoli 5 min. in de olie. Voeg de andere groenten en specerijen toe en wok 8 min. verder. Hou het groen van de lente-ui achter.
  • Meng pad thai pasta met sesamolie en meng onder de eiermie.
  • Voeg de sojascheuten, het limoensap en de pindanoten samen met de eiermie toe aan de groenten. Warm kort op.
  • Schik alles in een schaal en garneer met het groen van de lente-ui. MANGEZ! ❤️