Gebakken aardappelen & courgette

Aardappelen in dikke frieten gesneden & gebakken in arachideolie samen met geroosterde courgettes, amandelschilfers & aioli. Berlioz gaat de speler in. 

 

Nodig voor vier:

  • 1 groene courgette (plakken van 0.5 cm) - ZP - snuf zout
  • 800 g geschilde aardappelen (beetgaar gekookt) - 2 TL paprikapoeder - 2 TL spaghettikruiden - ZP - 4 EL arachideolie
  • 4 EL amandelschilfers (geroosterd) - 2 EL aioli

Zo ga je te werk:

  • Meng de courgette met PEZO en de overgiet met 2 EL olie. Leg op een bakrooster met bakpapier en plaats 20 min. in een oven van 180°C.
  • Laat de aardappelen afkoelen en meng ze daarna met de specerijen en bak in 2 EL olie.
  • Schik de aardappelen in een schaal, leg de courgettes erop en garneer met amandelschilfers en aioli. MANGEZ! ❤️