Aardappelen in dikke frieten gesneden & gebakken in arachideolie samen met geroosterde courgettes, amandelschilfers & aioli. Berlioz gaat de
speler in.
Nodig voor vier:
-
1 groene courgette (plakken van 0.5 cm) - ZP - snuf zout
-
800 g geschilde aardappelen (beetgaar gekookt) - 2 TL paprikapoeder - 2 TL spaghettikruiden - ZP - 4 EL arachideolie
-
4 EL amandelschilfers (geroosterd) - 2 EL aioli
Zo ga je te werk:
-
Meng de courgette met PEZO en de overgiet met 2 EL olie. Leg op een bakrooster met bakpapier en plaats 20 min. in een oven van 180°C.
-
Laat de aardappelen afkoelen en meng ze daarna met de specerijen en bak in 2 EL olie.
-
Schik de aardappelen in een schaal, leg de courgettes erop en garneer met amandelschilfers en aioli. MANGEZ! ❤️