Chinese kool & linzen

Chinese kool met rode puntpaprika, wortelen en linzen. Emmylou Harris gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL olijfolie - rode ui (80 g, ringetjes) - 1 rode puntpaprika (ringetjes) - wortelen (120 g, halve repen) - 1/2 Chinese kool (dunne ringen) - 1 TL paprikapoeder - 1/2 TL harissa - ZP - 70 g tomatenpuree - 100 g groene linzen - 25 g zwarte linzen - 500 ml groentebouillon
  • 1/2 groen pepertje (halve ringen)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 5 min. in olijfolie. Voeg de andere groenten toe en stoof 5 min. verder. Voeg de kruiden/specerijen, tomatenpuree en linzen toe. Blus met 500 ml groentebouillon. Breng aan de kook, zet deksel op de pan en stoof 30 min. op een laag vuur.
  • Garneer met groene peperringetjes. MANGEZ! ❤️