Gebakken gnocchi in een blauwe roomsaus

Gnocchi op smaak gebracht met muskaatnoot, currypoeder en Parmezaanse kaas in een roomsaus met blauwe schimmelkaas. 

 

Nodig voor twee:

  • 350 g aardappelen (in blokjes) - snuf zout - teen look (in vier) - 1 ei - 70 g bloem - ZP - 1/2 TL muskaatnoot - 1 TL currypoeder - 25 g Parmezaanse kaas
  • 200 ml room - 75 g blauwe schimmelkaas
  • 1 lente-uitje (fijn) 

Zo ga je te werk:

  • Kook de aardappelen gaar met zout en look. Voeg de andere ingrediënten toe en mix tot een puree. Laat afkoelen en rol bolletjes.
  • Bak de gnocchi in 1 EL olijfolie tot ze een bruin korstje hebben. 
  • Verwarm de room en laat de schimmelkaas erin smelten.
  • Serveer de gnocchi op de kaassaus en garneer met lente-ui. MANGEZ! ❤