Gnocchi op smaak gebracht met muskaatnoot, currypoeder en Parmezaanse kaas in een roomsaus met blauwe schimmelkaas.
Nodig voor twee:
-
350 g aardappelen (in blokjes) - snuf zout - teen look (in vier)
- 1 ei - 70 g bloem - ZP - 1/2 TL muskaatnoot - 1 TL currypoeder - 25 g Parmezaanse kaas
-
200 ml room - 75 g blauwe schimmelkaas
-
1 lente-uitje (fijn)
Zo ga je te werk:
-
Kook de aardappelen gaar met zout en look. Voeg de andere ingrediënten toe en mix tot een puree. Laat afkoelen
en rol bolletjes.
-
Bak de gnocchi in 1 EL olijfolie tot ze een bruin korstje hebben.
-
Verwarm de room en laat de schimmelkaas erin smelten.
-
Serveer de gnocchi op de kaassaus en garneer met lente-ui. MANGEZ! ❤