Gebakken Romeinse sla met rucola

Gebakken Romeinse sla op rucola gegarneerd met zachte Griekse yoghurt, mozzarella & een pittig groen pepertje. David Bowie zingt.

 

Nodig voor 2:

  • 3 Romeinse sla (in de lengte in 4)
  • dressing: 2 EL olijfolie - ZP - 1/2 TL zout - 1 teen look (geperst) - sap 1/2 citroen
  • 1/2 groen pepertje
  • 3 EL Griekse yoghurt - ZP - 1 TL gedroogde dille
  • 50 g rucola - 2 EL olijfolie - 1EL ahornsiroop
  • 100 g mozzarella (kleine blokjes)

Zo ga je te werk:

  • Maak de dressing en meng met de Romeinse sla. Bak aan elke kant 15 min. 
  • Leg het groene pepertje mee in de pan tot het zacht is geworden. Laat afkoelen. Verwijder de pel en de pitjes en snij in fijne blokjes.
  • Kruid de yoghurt met ZP en dille. 
  • Meng de rucola met de andere ingrediënten en schik op een groot bord. Leg de Romeinse sla erop. Garneer met mozzarella, Griekse yoghurt en groene peperblokjes. MANGEZ! ❤