Gebakken Romeinse sla op rucola gegarneerd met zachte Griekse yoghurt, mozzarella
& een pittig groen pepertje. David Bowie zingt.
Nodig voor 2:
-
3 Romeinse sla (in de lengte in 4)
-
dressing: 2 EL olijfolie - ZP - 1/2 TL zout - 1 teen look (geperst) - sap 1/2 citroen
-
1/2 groen pepertje
-
3 EL Griekse yoghurt - ZP - 1 TL gedroogde dille
-
50 g rucola - 2 EL olijfolie - 1EL ahornsiroop
-
100 g mozzarella (kleine blokjes)
Zo ga je te werk:
-
Maak de dressing en meng met de Romeinse sla. Bak aan elke kant 15 min.
-
Leg het groene pepertje mee in de pan tot het zacht is geworden. Laat afkoelen. Verwijder de pel en de pitjes en snij in fijne blokjes.
-
Kruid de yoghurt met ZP en dille.
-
Meng de rucola met de andere ingrediënten en schik op een groot bord. Leg de Romeinse sla
erop. Garneer met mozzarella, Griekse yoghurt en groene peperblokjes. MANGEZ! ❤