Een gepofte aardappel gevuld met broccoli & gruyère op smaak gebracht met veel verse bieslook.
Nodig voor twee:
-
2 grote aardappelen - 1 EL olijfolie - 1 TL zout
-
broccoliroosjes (250 g, beetgaar gekookt) - ZP - 1 TL zout - 10 g verse bieslook (geknipt) - 30 g kappertjes - 50 g gemalen gruyère - 50 ml
melk
-
1 tomaat (kleine blokjes)
Zo ga je te werk:
-
Geef enkele prikjes in de aardappelen. Meng olijfolie en zout en wrijf over de aardappelen. Plaats 90 min. in een oven van 180°C.
-
Halveer de aardappelen en hol ze uit. Plaats terug in de oven voor 30 min.
-
Maak een puree van aardappel, broccoli en al de andere ingrediënten.
-
Vul de aardappelhelften met de puree. Zet 20 min. in de oven.
-
Garneer met kleine blokjes tomaat. MANGEZ! ❤