Knolseldersteaks met sneetjes brie

Knolselder neemt een marinade snel op, zodat je steeds een verrassend andere smaak krijgt. Placido Domingo gaat in de speler. 

 

Nodig voor vier steaks:

  • 1 knolselder (geschild, schijven van 2,5 cm)
  • 2 EL ahornsiroop - 1 TL kurkuma - 2 TL oregano - ZP - 1 TL zout - 60 ml olijfolie
  • 200 g brie (dunne sneetjes)
  • 10 walnoten - 1 EL vloeibare honing

Zo ga je te werk:

  • Maak de marinade, meng goed en smeer de knolseldersteaks met een keukenborstel in.
  • Leg de steaks op een rooster met bakpapier. Plaats 30 min. in een oven van 200°C. Draai halverwege de baktijd de steaks om.
  • Leg brie en verbrokkelde walnoten op de knolselder. Druppel er wat honing over en zet 5 min. onder de grill MANGEZ! ❤️