Puree met Comté & paprika

Aardappelpuree met paprika & Comté kaas, extra op smaak gebracht met chilivlokken.  

 

Nodig voor twee:

  • 500 g aardappelblokjes (beetgaar gekookt)  - PEZO - 100 ml volle melk - 1 eigeel - 1 TL garam masala
  • 1 EL olijfolie - ui (100 g, halve manen) - 1 teen look (fijn) - 1 groene paprika (blokjes) - 1 oranje paprika (blokjes) - PEZO
  • 80 g Comté kaas
  • 1/2 TL chilivlokken

Zo ga je te werk:

  • Voeg alle andere ingrediënten aan de aardappelblokjes toe en pureer.
  • Stoof de ui 5 min. op een laag vuur in de olie. Voeg look en paprikablokjes toe en stoof 10 min. verder. 
  • Meng de aardappelpuree met de helft van de groenten en de kaas. Schik op een groot bord en leg de rest van de groenten op de puree. Garneer met chilivlokken. MANGEZ! ❤