Semoule met camembert en kidneybonen

Semoule op smaak gebracht met camembert en kidneybonen. Tina Turner gaat in de speler. 

 

Nodig voor vier:

  • 2 EL olijfolie - 1 rode ui (dunne halve manen) - 2 tenen look (geraspt) - 70 g tomatenpuree - ZP
  • 250 g kidneybonen - 15 trostomaatjes (in 2) - 1 TL gedroogde oregano - 1 TL komijnpoeder - 1 TL korianderpoeder - 1 TL suiker
  • 400 ml melk - 400 ml groentebouillon - 200 g semoule - 125 g camembertcrème - PEZO
  • handvol platte peterselie (geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 3 min. in olijfolie. Voeg look, tomatenpuree en ZP toe en bak 1 min. verder.
  • Voeg de bonen, tomaten en kruiden toe en warm mee op. 
  • Breng de melk en groentebouillon aan de kook. Zet het vuur af en voeg de semoule toe. Roer goed en meng de camembertcrème onder de semoule. Kruid met PEZO. 
  • Schik de semoule op een bord en leg de groenten erop. Garneer met platte peterselie. MANGEZ! ❤