Semoule met camembert en kidneybonen

Semoule op smaak gebracht met camembert en kidneybonen. Tina Turner gaat in de speler. 

 

Nodig voor vier:

  • 2 EL olijfolie - 1 rode ui (dunne halve manen) - 2 tenen look (geraspt) - 70 g tomatenpuree - ZP
  • 250 g kidneybonen - 15 trostomaatjes (in 2) - 1 TL gedroogde oregano - 1 TL komijnpoeder - 1 TL korianderpoeder - 1 TL suiker
  • 400 ml melk - 400 ml groentebouillon - 200 g semoule - 125 g camembertcrème - PEZO
  • handvol platte peterselie (geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de ui 3 min. in olijfolie. Voeg look, tomatenpuree en ZP toe en bak 1 min. verder.
  • Voeg de bonen, tomaten en kruiden toe en warm mee op. 
  • Breng de melk en groentebouillon aan de kook. Zet het vuur af en voeg de semoule toe. Roer goed en meng de camembertcrème onder de semoule. Kruid met zwarte peper en zout. 
  • Schik de semoule op een bord en leg de groenten erop. Garneer met platte peterselie. MANGEZ! ❤