Snijbonen met tomaat & reuze witte bonen

Snijbonen en reuze witte bonen in een tomatensaus met cajun & verse basilicum. Queen gaat de speler in. 

 

Nodig voor 2:

  • 250 ml groentebouillon - 1 blik gepelde tomaten (400 g) - 200 g snijbonen (repen van 1 cm) - 75 g reuze witte bonen (nacht geweekt) - ZP - 1 TL cajun - 1 TL tijm
  • 10 kerstomaatjes (in 2) - 1 tomaat (schijven)
  • handvol kleine basilicumblaadjes

Zo ga je te werk:

  • Breng de groentebouillon met de tomatenblokjes aan de kook en laat de bonen samen met de specerijen/kruiden 50 min. op een laag vuur sudderen. 
  • Voeg de kerstomaatjes toe en leg de tomatenschijven op de saus. Warm 5 min. mee op. 
  • Schep op een bord en garneer met basilicumblaadjes. MANGEZ! ❤