Snijboontjes met rode biet

Rode biet uit de oven samen met beetgare snijboontjes. Eden van Joyce Didonato gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • rode biet (250 g, halve manen) - dressing: 1 EL olijfolie - 1 EL ahornsiroop - 1 TL dille - ZP
  • 500 g snijboontjes (schuin gesneden, 10 min. gekookt in 1 l water met 1 groentebouillonblokje)
  • 1 EL olijfolie - 1 ui (100 g, halve manen) - 2 tenen look (dunne repen) - ZP - 1/2 TL zout - 2 takjes verse tijm

Zo ga je te werk:

  • Meng de rode biet goed in de dressing en leg op een bakrooster.
  • Plaats 45 min. in een oven van 150°C.
  • Stoof de ui 4 min. in olijfolie en voeg look de laatste min. toe. Meng de beetgare boontjes en de andere kruiden/specerijen eronder. Warm op en voeg als laatste voorzichtig de rode biet toe. MANGEZ! ❤️