Venkel & tomaten met sojagehakt

Gebakken venkel met sojagehakt & tomaten, pittig gekruid met groene knoflookpeper en citroenpeper. Romeo & Julia van Tsjaikovski gaat in de speler. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL arachideolie - venkel (250 g, dunne repen) - ZP
  • sojagehakt (175 g) - 1 TL groene knoflookpeper - 1 TL citroenpeper
  • tomaten (300 g, ronde schijfjes) - lente-ui (30 g, ringetjes, groen achterhouden)

Zo ga je te werk:

  • Bak de venkel 20 min. in de olie en kruid met ZP. Roer regelmatig.
  • Voeg het gehakt en de specerijen toe en bak 8 min. verder.
  • Warm de ui en tomaten 3 min. mee op.
  • Schik in een schaal en garneer met het groen van de lente-ui en enkele venkelblaadjes. MANGEZ! ❤️