Jonge zoete wortelen met abrikozen & granaatappelpitten

Jonge wortelen langzaam gegaard in de oven met rode abrikozen. Kaneel, verse tijm & venkelzaad passen perfect bij die zoete smaken. Nora Jones gaat de speler in. 

 

Nodig voor vier:

  • 2 bussels jonge wortelen (gerapst, steeltje er nog aan)
  • dressing: 3 EL olijfolie - ZP - 2 TL venkelzaad - 2 TL colorante alimentaria - 1 EL ahornsiroop - 3 kaneelstokken - handvol verse tijm
  • 6 rode abrikozen (in 2)
  • 2 EL granaatappelpitten

Zo ga je te werk:

  • Meng de jonge wortelen met de dressing en plaats 1 uur in een oven van 200°C. Meng door elkaar na 30 min. 
  • Voeg de laatste 15 min. de abrikozen toe. 
  • Garneer met de granaatappelpitten. MANGEZ! ❤️