Orka met tomaat

Orka met tomaat, ui, look & verse bladpeterselie. 'Concerti voor twee violen' van Vivaldi gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 200 g okra (steeltje verwijderd, 30 min. gemarineerd in 3 EL witte wijnazijn, snuf zout en een beetje water)
  • 2 EL olijfolie - ui (150 g, halve manen) - 2 tenen look (schijfjes)
  • 4 tomaten (in 8) - 2 EL dragonazijn - 1 TL komijnpoeder - PEZO - 1 blokje groentebouillon - 150 ml water
  • 10 g verse bladpeterselie (grof)

Zo ga je te werk:

  • Roerbak de ui met de goed uitgespoelde okra 5 min. in olie. Voeg de laatste minuut look toe.
  • Voeg de andere ingrediënten toe en laat 15 min. met gesloten deksel sudderen.
  • Meng met de peterselie en serveer. MANGEZ! ❤️