Orka met tomaat, ui, look & verse bladpeterselie. 'Concerti voor twee violen' van Vivaldi gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
200 g okra (steeltje verwijderd, 30 min. gemarineerd in 3 EL witte wijnazijn, snuf zout en een beetje water)
-
2 EL olijfolie - ui (150 g, halve manen) - 2 tenen look (schijfjes)
-
4 tomaten (in 8) - 2 EL dragonazijn - 1 TL komijnpoeder - PEZO - 1 blokje groentebouillon - 150 ml water
-
10 g verse bladpeterselie (grof)
Zo ga je te werk:
-
Roerbak de ui met de goed uitgespoelde okra 5 min. in olie. Voeg de laatste minuut look toe.
-
Voeg de andere ingrediënten toe en laat 15 min. met gesloten deksel sudderen.
-
Meng met de peterselie en serveer. MANGEZ! ❤️