Rode kool & kruidenkaas met koolrabi

Rode kool met kruidenkaas en verse bieslook, gegarneerd met gebakken koolrabi & witte sesamzaadjes. 

 

Nodig voor twee:

  • 500 g rode kool (dunne repen) - PEZO - 150 ml groentebouillon - 1 EL witte wijnazijn
  • 125 g kruidenkaas - 10 g verse bieslook (geknipt)
  • 1/2 koolrabi (125 g, in blokjes) - 1 EL olijfolie - ZP - 2 EL witte sesamzaadjes

Zo ga je te werk:

  • Stoof de rode kool met alle andere ingrediënten 50 min. op een laag vuur met deksel.
  • Voeg de kruidenkaas en verse bieslook toe en warm even mee op.
  • Bak ondertussen de koolrabi op een laag vuur in 20 min. gaar in olie. Voeg de laatste 5 min. de sesamzaadjes toe.
  • Schep de rode kool in een schaal en garneer met de gebakken koolrabi. MANGEZ! ❤️