Rode kool met kruidenkaas en verse bieslook, gegarneerd met gebakken koolrabi & witte sesamzaadjes.
Nodig voor twee:
-
500 g rode kool (dunne repen) - PEZO - 150 ml groentebouillon - 1 EL witte wijnazijn
-
125 g kruidenkaas - 10 g verse bieslook (geknipt)
-
1/2 koolrabi (125 g, in blokjes) - 1 EL olijfolie - ZP - 2 EL witte sesamzaadjes
Zo ga je te werk:
-
Stoof de rode kool met alle andere ingrediënten 50 min. op een laag vuur met deksel.
-
Voeg de kruidenkaas en verse bieslook toe en warm even mee op.
-
Bak ondertussen de koolrabi op een laag vuur in 20 min. gaar in olie. Voeg de laatste 5 min. de sesamzaadjes toe.
-
Schep de rode kool in een schaal en garneer met de gebakken koolrabi. MANGEZ! ❤️