Sojavis met zeekraal & kerstomaatjes

Sojavis met zoutige zeekraal, rode ui, kerstomaatjes & venkelzaad gegarneerd met kokosschilfers. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL arachideolie - 1 rode ui (ringetjes) - 2 tenen look (ringetjes) - 250 g kerstomaatjes (in 2) - 200 g zeekraal - 1 TL venkelzaad - ZP
  • 2 sojafilets
  • sap 1/2 citroen - 2 EL kokosschilfers

Zo ga je te werk:

  • Bak de ui 5 min. in 1 EL olie. Voeg look toe en bak 1 min. mee. Warm de andere groenten kort mee op tot ze mooi blinken. 
  • Bak de sojafilets aan iedere kant 5 min. in 1 El olie in een grillpan.
  • Meng het citroensap onder de groenten en schik in een schaal. Leg de filets erop en garneer met kokosschilfers. MANGEZ! ❤️