Nieuwe gerechten

Polenta met kaas & peterseliedressing


Orecchiette met cervela & burrata


Slaatje met ei & Frankfurter worst


Open wrap met kip & boontjes



Tomatensoep met ansjovis & Parmezaanse kaas


Gebakken aardappelblokjes & rode linzen


Radiatori met spitskool & pompoenpitten


Platte kaas, cantaloupe meloen & kandijsuiker



Pizza met gehakt & twee eitjes


Gehaktballetjes met witte selder & patat


Avocado met rode bessen & limoen


Quinoa met tomaat & preischeuten



Merguez worst met rijst & linzen


Chocoladepudding & banaan


Witte koolsoep & gebakken aardpeer


Krieltjes met panko & verse tijm



Rigatoni met ansjovis & tomaat


Gebakken patatjes & gepeld koolzaad


Ardeens gebraad & olijventapenade


Scheutenslaatje & basalmico dressing



Aardappel met veenbessen & curry


Wortelsoep & groene currypasta


Salade Niçoise & lemon curd


Pasta & mosterd-mascarpone



Rijst met linzen & granaatappel


Taart met rode ui & geitenkaas


Meloen & avocado met feta


Linzensoep met spinazie & tijm



Witte koolsalade met tomaat


Koolrabi & rode puntpaprika


Gehaktballetjes in witte saus


Rigatoni met zalm & erwtjes



Minestrone & witte bonen


Aardbeien & mozzarella


Witte kool met roquefortsaus


Spitskool &  pompoenblokjes



Zoete ui cannelloni & prei


Pompoensoep met mosterd


Mosterd-feta slaatje


Houthakkersspek & paprikamix



Gestoofde witte kool & cambozola


Risotto met lente-ui en zure room


Pittige komkommersoep


Sla met paprika & abrikozen