Aardappel gevuld met gehakt

Gehalveerde aardappel gevuld met gehakt, ui, sojasaus & verse kruiden, gebakken in de oven. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 grote aardappelen (gehalveerd, 20 min. gekookt in water met 1 TL zout)
  • 125 g gehakt - 1 rode ui (60 g, fijn) - 15 g paneermeel - ZP - 1 EL sojasaus - 10 g verse bladpeterselie (fijn) - 1 ei
  • 2 dl groentebouillon 
  • 30 g feta

Zo ga je te werk:

  • Meng het gehakt met de andere ingrediënten en maak 4 ovale ballen.
  • Hol de aardappelen een beetje uit en leg er een gehaktbal in.
  • Leg de aardappelen in een schaal en giet er groentebouillon bij. Plaats 80 min. in een oven van 180°C.
  • Garneer met verbrokkelde feta. MANGEZ! ❤️