Aardappelfrittata met paprika & tonijn

Aardappelfrittata met rode paprika, kerstomaatjes & tonijn. De vioolsonates van Brahms gaan in de speler.

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL olijfolie - rode ui (130 g, halve manen) - 2 tenen look (schijfjes) - 1 rood pepertje (ringetjes) - rode paprika (200 g, blokjes) - 400 g aardappelen (in schijfjes)
  • 6 losgeklopte eieren - PEZO - Griekse yoghurt (75 g) - 100 g gemalen mozzarella - 1 TL garam masala - 10 kerstomaatjes (in 2)
  • 2 EL olijfolie - 2 moten tonijn (300 g) - 1 TL za'atar

Zo ga je te werk:

  • Meng de groenten met de olie en plaats 15 min. in een oven van 200°C. 
  • Voeg de losgeklopte eieren met de andere ingrediënten toe en verdeel over de groenten. Plaats weer 25 min. in de oven.
  • Bak de tonijn aan beide kanten in 2 min. krokant in olijfolie en kruid met PEZO. Snij in schijven en leg op de frittata. Garneer met za'atar. MANGEZ! ❤️