Aardappelfrittata met rode paprika, kerstomaatjes & tonijn. De vioolsonates van Brahms gaan in de speler.
Nodig voor twee:
-
2 EL olijfolie - rode ui (130 g, halve manen) - 2 tenen look (schijfjes) - 1 rood pepertje (ringetjes) - rode paprika (200 g, blokjes)
- 400 g aardappelen (in schijfjes)
-
6 losgeklopte eieren - PEZO - Griekse yoghurt (75 g) - 100 g gemalen mozzarella - 1 TL garam masala - 10 kerstomaatjes (in 2)
-
2 EL olijfolie - 2 moten tonijn (300 g) - 1 TL za'atar
Zo ga je te werk:
-
Meng de groenten met de olie en plaats 15 min. in een oven van 200°C.
-
Voeg de losgeklopte eieren met de andere ingrediënten toe en verdeel over de groenten. Plaats weer 25 min. in de
oven.
-
Bak de tonijn aan beide kanten in 2 min. krokant in olijfolie en kruid met PEZO. Snij in schijven en leg op de frittata. Garneer met za'atar. MANGEZ! ❤️