Aubergines met champignons & tomaatjes

In de oven gegaarde aubergines, champignons & kleine trostomaatjes met veel zonnebloempitten, witte sesamzaadjes en limoensap. 

 

Nodig voor twee:

  • 2 aubergines (schijfjes van 1.5 cm) - dressing: 2 EL olijfolie - PEZO - 2 TL vadouvan
  • trostomaatjes (150 g) - champignons (250 g, in 4) - 2 EL zonnebloemolie - ZP - 1 EL witte sesamzaadjes - 1 EL zonnebloempitten
  • sap van 1 limoen

Zo ga je te werk:

  • Maak 4 inkervingen in elke aubergineschijf en besmeer met de dressing. Leg op een bakplaat.
  • Leg de tomaatjes in een ovenschaal en meng de champignons met de andere ingrediënten en leg naast de tomaatjes.
  • Plaats alle groenten 20 min. in een oven van 180°C.
  • Leg de champignons op een schaal, bedek met de aubergines en leg de tomaatjes er tussen. Besprenkel met limoensap. MANGEZ! ❤️