In de oven gegaarde aubergines, champignons & kleine trostomaatjes met veel zonnebloempitten, witte sesamzaadjes en
limoensap.
Nodig voor twee:
-
2 aubergines (schijfjes van 1.5 cm) - dressing: 2 EL olijfolie - PEZO - 2 TL vadouvan
-
trostomaatjes (150 g) - champignons (250 g, in 4) - 2 EL zonnebloemolie - ZP - 1 EL witte sesamzaadjes - 1 EL zonnebloempitten
-
sap van 1 limoen
Zo ga je te werk:
-
Maak 4 inkervingen in elke aubergineschijf en besmeer met de dressing. Leg op een bakplaat.
-
Leg de tomaatjes in een ovenschaal en meng de champignons met de andere ingrediënten en leg naast de tomaatjes.
-
Plaats alle groenten 20 min. in een oven van 180°C.
-
Leg de champignons op een schaal, bedek met de aubergines en leg de tomaatjes er tussen. Besprenkel met limoensap. MANGEZ! ❤️