Coeur de Boeuf gevuld met rode linzen, spinazie en veel verse kruiden op risotto en gegarneerd met feta. Scheherazade van Korsakov gaat de speler
in.
Nodig voor vier:
-
150 g rode linzen - 450 ml groentebouillon - 150 g verse spinazieblaadjes
-
4 Coeur de Boeuf (hoedje eraf en uitgehold)
-
175 g risotto - 500 ml groentebouillon - ZP
-
4 looktenen (geplet) - 10 blaadjes verse munt - 10 blaadjes verse citroenmelisse
-
50 feta (kleine blokjes)
Zo ga je te werk:
-
Spoel de linzen grondig. Kook ze 7 min. in groentebouillon. Voeg na 5 min. de spinazie toe. Giet af.
-
Meng de risotto met groentebouillon en enkele geknipte spinaziebladeren. Kruid met ZP en plaats 15 min. in een oven van 180°C.
-
Meng de look en kruiden (geknipt) bij de linzen en vul de tomaten ermee.
-
Zet op de risotto en plaats terug in de oven voor 25 min. Voeg de fetablokjes de laatste 5 min. toe. MANGEZ! ❤️