Coeur de Boeuf gevuld met rode linzen & risotto

Coeur de Boeuf gevuld met rode linzen, spinazie en veel verse kruiden op risotto en gegarneerd met feta. Scheherazade van Korsakov gaat de speler in. 

 

Nodig voor vier:

  • 150 g rode linzen - 450 ml groentebouillon - 150 g verse spinazieblaadjes 
  • 4 Coeur de Boeuf (hoedje eraf en uitgehold)
  • 175 g risotto - 500 ml groentebouillon - ZP
  • 4 looktenen (geplet) - 10 blaadjes verse munt - 10 blaadjes verse citroenmelisse
  • 50 feta (kleine blokjes)

Zo ga je te werk: 

  • Spoel de linzen grondig. Kook ze 7 min. in groentebouillon. Voeg na 5 min. de spinazie toe. Giet af.
  • Meng de risotto met groentebouillon en enkele geknipte spinaziebladeren. Kruid met ZP en plaats 15 min. in een oven van 180°C.
  • Meng de look en kruiden (geknipt) bij de linzen en vul de tomaten ermee. 
  • Zet op de risotto en plaats terug in de oven voor 25 min. Voeg de fetablokjes de laatste 5 min. toe. MANGEZ! ❤️