Gele bolcourgettes gevuld met een kaassaus van cheddar & muskaatnoot, gemengd met zwarte bonen & orzo. 'Winterreise' van Schubert gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
saus: 125 ml melk - 1/2 TL muskaatnoot - ZP - 50 g gemalen cheddar - 20 g maïzena (opgelost in een beetje water)
-
200 g zwarte bonen (blik) - 75 g orzo (beetgaar gekookt) - 2 gele bolcourgettes (hoedje eraf,
uitgehold)
-
1 lente-ui (ringetjes)
Zo ga je te werk:
-
Breng de melk aan de kook en voeg alle andere ingrediënten toe. Bind de saus met maïzena.
-
Voeg de andere ingrediënten toe en vul hiermee de courgettes. Plaats in een vuurvaste schaal en schep de overgebleven saus rond de
courgettes.
-
Plaats 60 min. in een oven van 200°C en garneer met lente-ui. MANGEZ! ❤️