Groentebouchées

Bouchées rijkelijk gevuld met groenten: wortelen, witte selder, zoete aardappel en spinazie in een goed gekruide witte saus. Rihanna gaat de speler in. Beginnen. 

 

Nodig voor 4 bouchées:

  • 4 bouchées
  • 40 g boter - 40 g bloem - 350 ml melk - ZP - 1 TL muskaatnoot - sap 1/2 citroen
  • 1 EL olijfolie - wortelen (300 g, halve manen) - witte selder (300 g, halve manen) - 1 zoete aardappel (150 g, blokjes) - 1 rood pepertje (fijn)
  • 330 ml tomato frito - ZP - 50 g Parmezaanse kaas - 75 g spinazie (zonder steeltjes)
  • verse bieslook

Zo ga je te werk:

  • Smelt de boter en voeg bloem toe. Zet het vuur uit en roer de melk er beetje bij beetje onder. Warm op tot een gladde saus. Kruid en voeg citroensap toe.
  • Stoof de groenten 20 min. in olijfolie. Blus met tomato frito en meng met spinazie, Parmezaanse kaas en witte saus. Vul de bouchées en plaats 15 min. in een oven van 180°C. 
  • Garneer met bieslooksnippers. MANGEZ! ❤️