Courgette & halloumi in een romige saus met losgeklopte eieren, samen gebakken tot een quiche.
Nodig voor twee:
-
1 bladerdeeg (in bakvorm)
-
courgette (350 g, 6 dunne ringen, rest in blokjes) - halloumi (220 g, 5 lange repen, rest in blokjes) - 1 EL olijfolie
-
1 EL olijfolie - ui (150 g, halve manen) - 2 TL mediterraanse kruiden - ZP - maïs (blik, 170 g uitgelekt)
-
20 g maïzena (opgelost in wat water) - 150 ml room - 100 ml melk - 1 TL cajun
Zo ga je te werk:
-
Grill de courgetteringen en halloumirepen 5 min. op een hoog vuur in olijfolie. Zet opzij.
-
Stoof de ui 3 min. in olie. Voeg de courgette- en halloumiblokjes toe en warm even mee op samen met de specerijen en de maïs.
-
Meng met de opgeloste maïzena, room, melk en cajun en giet in de bladerdeeg. Plaats 20 min. in een oven van 180°C.
-
Bedek met de courgetteringen en halloumirepen en plaats terug in de oven voor 20 min. MANGEZ! ❤️