Jonge wortelen & oventomaatjes

Jonge wortelen langzaam gegaard in de oven met kerstomaatjes en gegarneerd met pittige groene pepers en pompoenpitten. 

 

Nodig voor twee:

  • bussel jonge wortelen - dressing: 2 EL olijfolie - PEZO - 1 TL mosterdzaadjes
  • 300 g kerstomaatjes (in twee) - dressing: 2 EL olijfolie - PEZO - 1 TL bonenkruid - sap 1/2 limoen
  • 1 groen pepertje (ringen) - 1 EL arachideolie - 1 EL ahornsiroop - 2 EL pompoenpitten

Zo ga je te werk:

  • Meng de wortelen en de kerstomaatjes met hun dressing en plaats 50 min. in een oven van 180°C.
  • Bak het pepertje op een hoog vuur krokant, samen met de pompoenpitten. 
  • Schik de groenten in een schaal en garneer met de krokante peper en pitten. MANGEZ! ❤️