Aardappelen & knolselder in een pittige tomaten-paprikasaus. Pavarotti gaat de speler in.
Nodig voor vier:
-
400 g aardappelen (dunne schijven) - 450 g knolselder (schijven)
-
2 EL olijfolie - rode ui (100 g, grof) - 2 rode paprika's (blokjes)
-
ZP - 1 TL paprikapoeder - 1/2 TL chilivlokken - 70 g tomatenpuree
-
1 blik tomatenblokjes (400 g) - 100 ml kookvocht met 1 groentebouillonblokje
-
feta (50 g) - lente-ui
Zo ga je te werk:
-
Kook de aardappelen en knolselder 10 min. en laat uitlekken.
-
Stoof de ui en paprika 5 min. in olie. Voeg de andere ingrediënten toe en stoof 3 min. verder.
-
Blus met tomatenblokjes en kookvocht en laat 15 min. op een zacht vuur sudderen. Mix tot een gladde saus.
-
Leg aardappelschijven op de bodem van een ovenschaal gevolgd door een laag knolselder. Giet de helft van de saus over de groenten en
herhaal.
-
Plaats 20 min. in een oven van 180°C. Verkruimel de feta over het gerecht en bak 5 min. verder. Garneer met wat groen van
lente-ui. MANGEZ! ❤