Macaroni met spitskool

Macaroni met spitskool & tomaat in een melksaus gekruid met ras-el-hanout & cajun en krokant gemaakt met een koolzaadkorst. 'Da Pacem' van Arvo Pärt gaat de speler in . 

 

Nodig voor twee:

  • saus: 250 ml melk - maïzena (15 g, opgelost in koude melk) - PEZO - 1 TL ras-el-hanout - 1 TL cajun
  • 1/2 spitskool (fijn) - 250 g macaroni (beetgaar gekookt)
  • 1 tomaat (schijfjes) - 3 EL gepeld koolzaad
  • handvol verse bieslook (fijn)

Zo ga je te werk:

  • Breng de melk aan de kook en voeg al roerend maïzena toe tot je een gladde saus krijgt. Kruid met de specerijen.
  • Meng de saus met de pasta en spitskool en schep in een ovenschaal.
  • Leg de tomaat erop gevolgd door het gepeld koolzaad. Plaats 25 min. in een oven van 180°C. Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤️