Macaroni met spitskool & tomaat in een melksaus gekruid met ras-el-hanout & cajun en krokant gemaakt met een koolzaadkorst. 'Da Pacem' van Arvo Pärt
gaat de speler in .
Nodig voor twee:
-
saus: 250 ml melk - maïzena (15 g, opgelost in koude melk) - PEZO - 1 TL ras-el-hanout - 1 TL cajun
-
1/2 spitskool (fijn) - 250 g macaroni (beetgaar gekookt)
-
1 tomaat (schijfjes) - 3 EL gepeld koolzaad
-
handvol verse bieslook (fijn)
Zo ga je te werk:
-
Breng de melk aan de kook en voeg al roerend maïzena toe tot je een gladde saus krijgt. Kruid met de specerijen.
-
Meng de saus met de pasta en spitskool en schep in een ovenschaal.
-
Leg de tomaat erop gevolgd door het gepeld koolzaad. Plaats 25 min. in een oven van 180°C. Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤️