Prei in een roomsaus met crémeux & rode pepertjes gegaard in de oven en gegarneerd met dille.
Nodig voor twee:
-
prei (400 g, repen van 20 cm)
-
200 ml melk - 200 ml room - crémeux de Bourgogne (150 g) - PEZO
-
50 ml citroensap - 30 g maïzena (opgelost in een beetje water)
-
2 kleine rode pepertjes - 1 TL dille
Zo ga je te werk:
-
Kook de preislierten 5 min. en laat uitlekken.
-
Breng melk en room aan de kook. Laat de kaas hierin smelten en kruid met PEZO.
-
Voeg het citroensap toe en bind de saus met maïzena.
-
Giet alles in een ovenschaal. Maak preirolletjes met een vork en schik in de saus. Voeg de rode pepertjes toe en bestrooi met
dille.
-
Plaats 20 min. in een oven van 200°C. MANGEZ! ❤️