Prei & crémeux in de oven met rode pepertjes

Prei in een roomsaus met crémeux & rode pepertjes gegaard in de oven en gegarneerd met dille. 

 

Nodig voor twee:

  • prei (400 g, repen van 20 cm)
  • 200 ml melk - 200 ml room - crémeux de Bourgogne (150 g) - PEZO
  • 50 ml citroensap - 30 g maïzena (opgelost in een beetje water)
  • 2 kleine rode pepertjes - 1 TL dille

Zo ga je te werk:

  • Kook de preislierten 5 min. en laat uitlekken.
  • Breng melk en room aan de kook. Laat de kaas hierin smelten en kruid met PEZO.
  • Voeg het citroensap toe en bind de saus met maïzena. 
  • Giet alles in een ovenschaal. Maak preirolletjes met een vork en schik in de saus. Voeg de rode pepertjes toe en bestrooi met dille. 
  • Plaats 20 min. in een oven van 200°C. MANGEZ! ❤️