Krielaardappelen gegaard in de oven met dragon en dragonazijn & veel zwarte olijven. Isabelle Faust met de partita's van Bach gaat de speler
in.
Nodig voor vier:
-
500 g krielaardappelen (gewassen, in de lengte in vier) - 2 EL olijfolie - 1 EL dragonazijn - 2 TL gedroogde dragon - 3 pijpajuintje (schuin) - sap van 1
limoen - ZP - 1/2 TL zout - 75 g zwarte olijven
-
1 Tl za'atar - 1 TL venkelzaad
-
1 TL maanzaadjes
Zo ga je te
werk:
-
Verwarm de oven op 150°C en meng de krielaardappelen met de andere ingrediënten. Bedek met aluminiumfolie en plaats 1 uur in de oven.
-
Haal uit de oven en voeg za'atar en venkelzaad toe. Verhoog de temperatuur tot 180°C en plaats de aardappelen zonder aluminiumfolie terug voor 30
min. Garneer met maanzaad. MANGEZ! ❤