Krielaardappelen & zwarte olijven

Krielaardappelen gegaard in de oven met dragon en dragonazijn & veel zwarte olijven. Isabelle Faust met de partita's van Bach gaat de speler in. 

 

Nodig voor vier:

  • 500 g krielaardappelen (gewassen, in de lengte in vier) - 2 EL olijfolie - 1 EL dragonazijn - 2 TL gedroogde dragon - 3 pijpajuintje (schuin) - sap van 1 limoen - ZP - 1/2 TL zout - 75 g zwarte olijven
  • 1 Tl za'atar - 1 TL venkelzaad
  • 1 TL maanzaadjes

Zo ga je te werk:

  • Verwarm de oven op 150°C en meng de krielaardappelen met de andere ingrediënten. Bedek met aluminiumfolie en plaats 1 uur in de oven.
  • Haal uit de oven en voeg za'atar en venkelzaad toe. Verhoog de temperatuur tot 180°C en plaats de aardappelen zonder aluminiumfolie terug voor 30 min. Garneer met maanzaad. MANGEZ! ❤