Rode paprika gevuld met knolselderpuree. Lou Reed gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
1 EL olijfolie - 80 g sjalotten (grof) - 200 g knolselder en 300 g aardappelen (grof) - 50 g spinaziebladeren - 125 ml melk - 60 ml water - 1
groentebouillonblokje
-
ZP - 1 TL muskaatnoot - 1 TL komijnpoeder
-
2 rode paprika's (hoedje eraf, pitten verwijderd)
-
handvol verse bieslook (geknipt)
Zo ga je te werk:
-
Stoof de sjalotten 3 min. in olijfolie. Voeg de groenten en het bouillonblokje toe. Blus met melk en water. Kook 20 min. op een laag
vuur.
-
Voeg kruiden/specerijen toe en maak een puree.
-
Vul elke paprika met puree. Plaats 40 min. in een oven van 200°C. Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤