Rode paprika met knolselderpuree

Rode paprika gevuld met knolselderpuree. Lou Reed gaat de speler in.

 

Nodig voor twee:

  • 1 EL olijfolie - 80 g sjalotten (grof) - 200 g knolselder en 300 g aardappelen (grof) - 50 g spinaziebladeren - 125 ml melk - 60 ml water - 1 groentebouillonblokje
  • ZP - 1 TL muskaatnoot - 1 TL komijnpoeder
  • 2 rode paprika's (hoedje eraf, pitten verwijderd) 
  • handvol verse bieslook (geknipt)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de sjalotten 3 min. in olijfolie. Voeg de groenten en het bouillonblokje toe. Blus met melk en water. Kook 20 min. op een laag vuur.
  • Voeg kruiden/specerijen toe en maak een puree. 
  • Vul elke paprika met puree. Plaats 40 min. in een oven van 200°C. Garneer met verse bieslook. MANGEZ! ❤