Tomaat met rucola & l'occitane geitenkaas

Oven gedroogde tomaten met look, tijm & basilicum gemengd met rucola & een opgewarmd l'occitane geitenkaasje. 'Carestini' van Jaroussky gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • tomaten (5, in 8 gesneden)
  • dressing: 3 EL olijfolie - 1 EL witte wijnazijn - PEZO - 1 TL basilicum - 1 TL tijm - 3 tenen look (fijn)
  • 70 g rucola - 1 geitenkaasje l'occitane nr. 2

Zo ga je te werk:

  • Meng de tomaten met de dressing en spreid uit op bakpapier op een ovenrooster. Plaats 90 min. in een oven van 100°C. Zet de ovendeur op een kier.
  • Meng de rucola onder de tomaten en schep in een ovenschaal. Leg het kaasje in het midden en plaats 10 min. in de oven. MANGEZ! ❤️