Tomaten gevuld met mozzarella & hamreepjes, op een tomato frito saus met veel tijm & kidneybonen. Samen met hard gekookte eitjes en gegarneerd
met maanzaadjes.
Nodig voor vier:
-
4 grote Coeur de Boeuf tomaten (hoedje eraf en uitgehold)
-
330 ml tomato frito - PEZO - 250 g kidneybonen - 2 TL tijm
-
1 bol mozzarella (in 4 repen) - 150 g hamblokjes
-
4 hardgekookte eieren (gehalveerd)
-
sap 1/2 citroen - 1 TL maanzaadjes
Zo ga je te werk:
-
Meng de helft van de kidneybonen met de tomatensaus en de kruiden/specerijen. Giet op de bodem van een ovenschaal en zet de tomaten
erop.
-
Leg in elke tomaat een schijf mozzarella en vul verder met hamblokjes. Kruid met ZP.
-
Leg de eieren tussen de tomaten. Besprenkel met citroensap en maanzaadjes. Plaats 40 min. in een oven van 180°C. MANGEZ! ❤️