Venkel & reuze witte bonen

Venkel met tomaten, aardappel & reuze bonen gegaard in de oven in een groentebouillon. Finlandia van Sibelius gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 1 venkel (repen) - 2 tenen look (schijfjes) - 3 tomaten (in 4) - 3 EL olijfolie - PEZO - 4 laurierbladeren - handvol verse tijm
  • aardappelen (200 g, in 4) - reuze bonen (200 g, 12 u geweekt) - 500 ml groentebouillon

Zo ga je te werk:

  • Meng de groenten met de kruiden en olie en plaats 30 min. in een oven van 200°C. Bedek het gerecht met aluminiumfolie.
  • Voeg de andere groenten toe. Meng voorzichtig en overgiet met bouillon tot alle groenten onder staan. Plaats weer bedekt in de oven voor 35 min.
  • Garneer met enkele tijmblaadjes. MANGEZ! ❤️