Witte kool in een tomatensaus vol aubergine met kippenblokjes & semoule. Pavarotti gaat de speler
in.
Nodig voor vier:
-
2 EL olijfolie - 3 sjalotten (fijn) - 3 tenen look (geraspt) - 8 grote koolbladeren (dunne repen) - 1 aubergine ( blokjes) - 2 tomaten (blokjes) - ZP - 70 g tomatenpuree - 2 TL ras el
hanout
-
150 g semoule - 300 ml melk - 300 ml vleesbouillon - 75 g gemalen emmentaler
-
500 g kippenblokjes - 1 EL kippenkruiden
Zo ga je te werk:
-
Stoof de sjalotten 5 min. in olijfolie. Voeg alle groenten en specerijen toe en meng goed. Laat 10 min. sudderen.
-
Breng de melk en vleesbouillon aan de kook. Voeg de semoule en de kaas toe. Roer goed en stort uit in een vuurvaste schaal. Leg hierop de groenten.
-
Meng de kip met de kruiden en leg op de groenten. Plaats 40 min. in een oven van 180°C.
-
Garneer met veel verse bieslook. MANGEZ! ❤