Witte kool & roquefortsaus met erwtjes & maïs

Witte kool gekookt in groentebouillon gemengd met een roquefortsaus en gegarneerd met maïs & erwtjes. Maria Callas gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 450 g witte kool - 250 ml groentebouillon
  • 1 EL tomatenpuree - 250 ml melk - 100 g roquefort - PEZO - 2 TL rode curry
  • 30 g maïzena (opgelost in een beetje water)
  • 100 g maïs - 100 g erwtjes - 3 EL gepeld koolzaad

Zo ga je te werk:

  • Kook de witte kool 15 min. in groentebouillon.
  • Giet af en voeg de andere ingrediënten toe. Breng aan de kook en bind met maïzena.
  • Schep in een ovenschaal. Bedek met maïs, erwtjes en gepeld koolzaad. Plaats 30 min. in een oven van 200°C. MANGEZ! ❤️