Gnocchi met savooi & zure room

Gebakken gnocchi op savooi met rode ui, zure room & zwarte olijven. 'Il progetto Vivaldi 3' van Sol Gabetta gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 3 EL maïsolie - 180 g savooirepen - rode ui (75 g halve manen)
  • 200 g zure room - 10 g verse peterselie (fijn) - PEZO - 15 zwarte olijven (schijfjes)
  • 300 g gnocchi om te bakken - 1 EL maïsolie - 1 TL cajun

Zo ga je te werk:

  • Bak de savooi 5 min in olie. Voeg de rode ui toe en bak 3 min. verder.
  • Voeg de andere ingrediënten toe en warm mee op.
  • Bak de gnocchi in olie mooi bruin en kruid met cajun.
  • Schik de groeten op een bord en leg de gnocchi erop. Garneer met enkele olijfschijfjes. MANGEZ! ❤️