Pizza met bloemkoolrijst & zwarte olijven. Gautier Capuçon speelt op de cello.
Nodig voor twee:
-
2 pizzabodems
-
250 g bloemkool (geraspt)
-
1 EL olijfolie - 1 ui (150 g, grof) - 2 tenen look (grof) - 3 tomaten (500 g, blokjes) - ZP - 70 g tomatenpuree - 50 ml water
-
24 zwarte olijven - 1 TL mosterdzaadjes - enkele olijven in fijne stukjes
-
1 EL oregano - 5 g verse bieslook (fijn)
Zo ga je te werk:
-
Stoof de ui 5 min. in olijfolie en voeg de ander ingrediënten toe. Laat op een laag vuur 15 min. sudderen. Mix tot een gladde saus.
-
Bedek de pizzabodems met tomatensaus. Leg daarover een laag bloemkoolrijst, verdeel de zwarte olijven & olijfstukjes over de pizza en
garneer met mosterdzaadjes. Bak 20 min. in een oven van 200°C.
-
Garneer met oregano en verse bieslook. MANGEZ! ❤️