Melkrisotto uit de oven

Risotto met witte selder in een melksaus met veel Parmezaanse kaas & verse basilicum. Johnny Cash gaat de speler in. 

 

Nodig voor vier:

  • 200 g risotto (gespoeld en uitgelekt)
  • 2 EL olijfolie - ui (150 g, fijn) - 3 tenen look (geraspt) - 4 takken witte selder (ringetjes) - 250 ml groentebouillon
  • 1 TL currypoeder - 1 TL cajun - ZP - 10 blaadjes verse basilicum (fijn) - 70 g Parmezaanse kaas
  • 300 ml volle melk

Zo ga je te werk:

  • Verwarm 2 EL olijfolie en stoof de ui 5 min. Voeg look, selderblokjes en risotto toe. Meng goed en blus met groentebouillon. Laat 10 min. op een laag vuur koken met gesloten deksel.
  • Meng de specerijen/kruiden en de Parmezaanse kaas onder de risotto. Schep alles in een ovenschotel en giet de melk erover. 
  • Plaats 30 min. in een oven van 180°C. Garneer met achtergehouden basilicum. MANGEZ! ❤