Risotto met witte selder in een melksaus met veel Parmezaanse kaas & verse basilicum. Johnny Cash gaat de speler in.
Nodig voor vier:
-
200 g risotto (gespoeld en uitgelekt)
-
2 EL olijfolie - ui (150 g, fijn) - 3 tenen look (geraspt) - 4 takken witte selder (ringetjes) - 250 ml groentebouillon
-
1 TL currypoeder - 1 TL cajun - ZP - 10 blaadjes verse basilicum (fijn) - 70 g Parmezaanse kaas
-
300 ml volle melk
Zo ga je te werk:
-
Verwarm 2 EL olijfolie en stoof de ui 5 min. Voeg look, selderblokjes en risotto toe. Meng goed en blus met groentebouillon. Laat 10 min. op een laag
vuur koken met gesloten deksel.
-
Meng de specerijen/kruiden en de Parmezaanse kaas onder de risotto. Schep alles in een ovenschotel en giet de melk
erover.
-
Plaats 30 min. in een oven van 180°C. Garneer met achtergehouden basilicum. MANGEZ! ❤