Spaghetti met lente-ui, spinazie & gebakken champignons

Spaghetti in een saus met lente-ui, spinazie, citroen & gebakken champignons. MIKA gaat de speler in. 

 

Nodig voor twee:

  • 250 g spaghetti (beetgaar gekookt)
  • 2 EL zonnebloemolie - 250 g champignons (in 4) - 4 lente-uitjes (ringetjes)
  • 150 g spinazie (grof) - 1/2 citroen (schijfjes) - sap van 1/2 citroen - PEZO - 1 TL dille
  • 50 g Parmezaanse kaas

Zo ga je te werk:

  • Bak de champignons 5 min. in olie op een hoog vuur. Voeg de lente-ui toe en bak 2 min. verder. 
  • Warm de spinazie en citroenschijfjes mee op en voeg citroensap en kruiden/specerijen toe. 
  • Meng met spaghetti en Parmezaanse kaas. Garneer met groen van de lente-ui. MANGEZ! ❤️