Wat een gemakkelijke kaas om in je gerechten te verwerken. Hij smelt heerlijk en geeft je gerechten meteen een mooie groene kleur. Lekker muziekje
erbij: Abba, yeah!
Nodig voor twee:
-
250 g kleine pasta - 1/2 TL zout
-
5 sjalotten - 2 tenen look (geraspt) - 3 EL olijfolie - 1 EL witte sesamzaadjes - 150 g wasabikaas (verbrokkeld) - ZP - 1 TL
mosterdpoeder - 1 TL citroenpeper - verse bieslook (15 g, fijngeknipt)
Zo ga je te werk:
-
Verwarm 1 EL olijfolie en voeg 1 sjalot (dunne ringen) toe. Bak 5 min. op een laag vuur en voeg de sesamzaadjes toe. Bak 3 min. verder en zet
opzij.
-
Kook de pasta gaar in licht gezouten water. Verwarm in een andere pan 2 EL olijfolie en stoof de sjalotten (klein gesneden) 5 min. op een laag vuur. Voeg look en wasabikaas toe.
Roer regelmatig en leng aan met 1 pollepel kookvocht van de pasta. Kruid met ZP, mosterdpoeder en citroenpeper.
-
Giet de pasta af en voeg bij de kaassaus. Meng met de verse bieslook en schik op een bord. Garneer met de sjalotten en
gekleurde sesamzaadjes. MANGEZ! ❤