Spaghetti met vegan spekjes & rucola

Spaghetti met vegan spekreepjes in een groentesaus met sojaroom, gegarneerd met rucola. Hana Blazikova gaat de speler in met 'Vienna 1709'.

 

Nodig voor twee:

  • 2 EL olijfolie - 150 g ui - 400 g tomaten - 180 g wortelen - 2 tenen look - 1 blokje groentebouillon - 1 TL tijm - 1 TL basilicum - ZP
  • 125 ml sojaroom - 2 TL colorante alimentario
  • 350 g spaghetti (beetgaar gekookt) - 175 g vegan spekblokjes (krokant gebakken in olijfolie) - 50 g rucola

Zo ga je te werk:

  • Snij de groenten grof en stoof 20 min. in olie. Mix tot een gladde saus.
  • Voeg de room en colorante alimentario toe en laat even inkoken.
  • Meng de saus met de andere ingrediënten en schik op een bord. MANGEZ! ❤️