Citroenspaghetti

Spaghetti met veel tomaten, rode paprika & citroensap. Afgewerkt met verse basilicum & geroosterde pijnboompitten. 

 

Nodig voor twee:

  • 1 EL olijfolie - 1 rode paprika (blokjes) - 2 tenen look (geraspt) - 2 tomaten (ontpit, blokjes) - sap van 1 rijpe citroen - ZP - 1 TL vadouvan - 15 g verse basilicum (geknipt)
  • 250 g spaghetti (beetgaar gekookt)
  • 2 EL pijnboompitten (geroosterd)

Zo ga je te werk:

  • Stoof de paprika 3 min. in olijfolie en voeg dan de look en tomatenblokjes toe. Warm even mee op. Blus met het citroensap en voeg alle specerijen/kruiden toe. 
  • Meng met de spaghetti en schik in een schaal. 
  • Garneer met basilicum en pijnboompitten. MANGEZ! ❤️